ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι φωτογραφίες που περιγράφουν ενα ξενοδοχείο, είναι πλέον ο σημαντικότερος λόγος επιλογής του απο τον επισκέπτη. Η διακόσμηση και τα ξεχωριστά έπιπλα με άποψη και design, αποτελούν σιγουρα πολυ σημαντικό παράγοντα για την επιτυχια αυτη.

Η ομάδα μας επισκέπτεται το χώρο σας και σας προτείνει τα κατάλληλα έπιπλα ώστε να τον απογειώσουν, παντα με μεράκι και σεβασμό στον επιχειρηματία. Ευκολίες και ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Επιλέξτε την κατασκευή του πάγκου ρεσεψιόν απο την εταιρεία μας και εντυπωσιάστε με την απαράμιλλη ποιότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό.

Για πολλά χρόνια μας επιλέγουν πελάτες με ξενοδοχεία που θέλουν να ξεχωρίσουν με το design και την ποιότητα των δωματίων τους, πάντα με τη βοήθεια γραμμικών και 3d σχεδίων για τέλειο αποτέλεσμα

Οι βιβλιοθήκες και τα σαλόνια Limitless, θα συνθέσουν τα ομορφότερα λομπυ, αλλά και οι ειδικές κατασκευές μας τα θα πλαισιώσουν στο χώρο, κάνοντάς τα ένα ομοιογενές hi-end σύνολο.

Τα ξεχωριστά τραπέζια meeting της Limitless, με την εργονομία και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, θα ξεχωρίσουν σίγουρα, αφού ξεφεύγουν από τα δεδομένα, συνδυάζοντας την πολυτέλεια των υλικών, με την εργονομία και την εντυπωσική σχεδίαση.

Εξαιρετικές τιμές χονδρικής σε επώνυμα στρώματα από την Candia strom, Dreamwell, Elite strom.